8/7/10

Ο αλγόριθμος του κυρίου Τσάβι

Στην Λογική, η εξαρτημένη συνάρτηση "IF" συντάσσεται ως εξής:

= IF ( υπόθεση προς επαλήθευση; "επιλογή αν ισχύει η υπόθεση" ; "επιλογή αν δεν ισχύει η υπόθεση" )

Ο κύριος Τσάβι έχει εγκατεστημένο μέσα στους νευρώνες του εγκεφάλου του έναν αλγόριθμο που αποτελείται από μια αλληλουχία ενδεχομενικών προτάσεων χρησιμοποιώντας την παραπάνω συνάρτηση.


Σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, ιδού ο αλγόριθμος του κυρίου Τσάβι:

1. =IF ( μπορείς να βάλεις γκολ; "σούταρε" ; "προχώρησε παρακάτω στη λίστα" )

2. =IF ( μπορείς να κερδίσεις πέναλτι; "κινήσου ώστε να κερδίσεις πέναλτι" ; "προχώρησε παρακάτω στη λίστα" )

3. =IF ( μπορείς να βγάλεις τον Ινιέστα σε τετ α τετ; "πάσαρε στον Ινιέστα" ; "προχώρησε παρακάτω στη λίστα" )

4. =IF ( μπορείς να βγάλεις άλλον συμπαίχτη σου σε τετ α τετ; "πάσαρε" ; "προχώρησε παρακάτω στη λίστα" )

5. =IF ( μπορείς να παίξεις ένα-δύο με τον Ινιέστα και να βγεις εσύ τετ α τετ; "πάσαρε στον Ινιέστα και κινήσου" ; "προχώρησε παρακάτω στη λίστα" )

6. =IF ( μπορείς να παίξεις ένα-δύο με άλλον συμπαίχτη σου και να βγεις εσύ τετ α τετ; "πάσαρε και κινήσου" ; "προχώρησε παρακάτω στη λίστα" )

7. =IF ( μπορείς να βγάλεις τον Ινιέστα σε πολύ καλή θέση με χώρο για εκτέλεση; "πάσαρε στον Ινιέστα και άνοιξε χώρο" ; "προχώρησε παρακάτω στη λίστα" )

8. =IF ( μπορείς να βγάλεις άλλον συμπαίχτη σου σε πολύ καλή θέση με χώρο για εκτέλεση ; "πάσαρε και άνοιξε χώρο" ; "προχώρησε παρακάτω στη λίστα" )

9. =IF ( μπορείς να κερδίσεις φάουλ σε επικίνδυνη θέση για γκολ; "κινήσου ώστε να κερδίσεις φάουλ" ; "προχώρησε παρακάτω στη λίστα" )

10. =IF ( μπορείς να προωθήσεις κάθετα το παιχνίδι στον Ινιέστα με καλές προοπτικές; "πάσαρε στον Ινιέστα και κινήσου" ; "προχώρησε παρακάτω στη λίστα" )

11. =IF ( μπορείς να προωθήσεις κάθετα το παιχνίδι σε άλλον συμπαίχτη σου με καλές προοπτικές; "πάσαρε και κινήσου" ; "προχώρησε παρακάτω στη λίστα" )

12. =IF ( μπορείς να ντριπλάρεις κάθετα ώστε να διατηρήσεις την κατοχή και να προωθήσεις την ανάπτυξη; "ντρίπλαρε και ξεκίνα το πρόγραμμα από το βήμα 1" ; "προχώρησε παρακάτω στη λίστα" )

13. =IF ( μπορείς να προσποιηθείς ώστε να διατηρήσεις την κατοχή, να ξεμαρκαριστείς και να βρεις χώρο; "προσποιήσου και ξεκίνα το πρόγραμμα από το βήμα 1" ; "προχώρησε παρακάτω στη λίστα" )

14. =IF ( μπορείς να ανοίξεις το παιχνίδι στο πλάι στον Ινιέστα με πολύ χώρο; "πάσαρε στον Ινιέστα και κινήσου" ; "προχώρησε παρακάτω στη λίστα" )

15. =IF ( μπορείς να ανοίξεις το παιχνίδι στο πλάι σε άλλον συμπαίχτη σου με πολύ χώρο; "πάσαρε και κινήσου" ; "προχώρησε παρακάτω στη λίστα" )

16. =IF ( μπορείς να κερδίσεις κόρνερ; "κινήσου ώστε να κερδίσεις κόρνερ" ; "προχώρησε παρακάτω στη λίστα" )

17. =IF ( μπορείς να κάνεις κοντινή παράλληλη πάσα στον Ινιέστα για να διατηρήσεις την κατοχή; "πάσαρε στον Ινιέστα και κινήσου" ; "προχώρησε παρακάτω στη λίστα" )

18. =IF ( μπορείς να κάνεις κοντινή παράλληλη πάσα σε άλλον συμπαίχτη σου για να διατηρήσεις την κατοχή; "πάσαρε και κινήσου" ; "προχώρησε παρακάτω στη λίστα" )

19. =IF ( μπορείς να κερδίσεις φάουλ; "κινήσου ώστε να κερδίσεις φάουλ" ; "προχώρησε παρακάτω στη λίστα" )

20. =IF ( μπορείς να κερδίσεις πλάγιο; "κινήσου ώστε να κερδίσεις πλάγιο" ; "προχώρησε παρακάτω στη λίστα" )

21. =IF ( μπορείς να διατηρήσεις την κατοχή γυρίζοντας την μπάλα προς τα πίσω στον Ινιέστα; "πάσαρε στον Ινιέστα και κινήσου" ; "προχώρησε παρακάτω στη λίστα" )

22. =IF ( μπορείς να διατηρήσεις την κατοχή γυρίζοντας την μπάλα προς τα πίσω σε άλλον συμπαίχτη σου; "πάσαρε και κινήσου" ; "προχώρησε παρακάτω στη λίστα" )

23. =IF ( μπορείς να γεμίσεις προς την αντίπαλη περιοχή έστω κι αν δεν υπάρχουν καλές προοπτικές; "γέμισε και κινήσου" ; "προχώρησε παρακάτω στη λίστα" )

24. = πέταξε τη μπάλα έξω στο πλάι, όσο πιο προωθημένα μπορείς.

(σ.σ: Η προτεραιότητα που δείχνει ο αλγόριθμος στον Ινιέστα έναντι όλων των άλλων συμπαικτών του κυρίου Τσάβι δικαιολογείται από το εξής: Ο Ινιέστα είναι ο μοναδικός άνθρωπος που καταλαβαίνει την εγκεφαλική λειτουργία του κυρίου Τσάβι και λόγω αυτού αποτελεί τον συνδετικό κρίκο του κυρίου Τσάβι με την συμβατική πραγματικότητα)

Και τι αποτέλεσμα έχει αυτό ο αλγόριθμος του κυρίου Τσάβι;

Κερδίζει πρωταθλήματα Ισπανίας. Κερδίζει champions league. Κερδίζει Euro. Κερδίζει mundial.

Κερδίζει
.

Και γιατί δεν τον έχει πατεντάρει αυτό τον αλγόριθμο;

Γιατί δεν χρειάζεται. Γιατί υπάρχει μόνο ένας άνθρωπος με την πνευματική δυναμικότητα να τον τρέξει σε δέκατα του δευτερολέπτου ώστε να είναι εφαρμόσιμος στο υψηλότερο επίπεδο:

Ο ίδιος ο Κύριος Τσάβι.

7 σχόλια:

mihos είπε...

Φανταστικό. Ο κύριος Τσάβι. Χα χαχα χα.

Old Boy είπε...

Άψογο.

Ανώνυμος είπε...

Θεικο

Rodia είπε...

Φτου! ετσι εξηγειται γιατι δεν λειτουργει ο (κατα πολυ ανωτερος) αλγοριθμος του Diego Fernal.. επειδη δεν υπαρχει ενας αντιστοιχος Iniesta να τον καταλαβαινει.

Πολυ καλη δουλεια. Επιστημονικη λεμε. :)

Rodia είπε...

οups! Diego Forlan...
(ο αλγοριθμος μου τά'παιξε)

masha nevalyashka είπε...

το σπουδαιότερο ποστ σε μπλογκ που διάβασα σ'όλο το Μουντιάλ. ρισπέκτ.

antiopap.com είπε...

Respect